Πέμπτη

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΟΥ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 8 ΑΤΟΜΑ
6 ΤΕΜ ΕΝΙΑΙΑ ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ(ΑΚΟΠΗ)
2 ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
3 Κ.Σ. ΘΥΜΑΡΙ
3 Κ.Σ. ΚΑΓΙΕΝ ΠΙΠΕΡΙ
¼ ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
½ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΔΡΟ
ΠΙΠΕΡΙ

ΣΑΛΤΣΑ:
1 ΖΩΜΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΝΟΡΡ ΜΟΣΧΑΡΙ
200 ΓΡ. ΝΕΡΟ
100 ΓΡ ΡΟΚΦΟΡ
½ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΑΛΕΙΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΓΙΕΝ.ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 3-3 1/2 ΩΡΕΣ ΣΤΟΥΣ 200ο (ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ,ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 25ΛΕΠΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΤΟ)

ΜΟΛΙΣ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 200 ΓΡ. ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ –ΖΟΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΡΟΚΦΟΡ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΣΕΡΒΙΡΩ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου